PLANNING

Wij proberen de rioolreinigings- en inspectiewerkzaamheden in de gemeente Lansingerland zo goed mogelijk vooraf te plannen. Door onvoorziene omstandigheden kan het voorkomen dat wij de planning iets aangepast moet worden.

Waar en wanneer wij welke werkzaamheden uit gaan voeren in welk gedeelte van de gemeente Lansingerland kunt u zien in ons planningsoverzicht. Op het moment dat er geen werkzaamheden ingepland zijn treft u geen planningsoverzicht aan. De meest recente planning wordt zo snel mogelijk op deze website gepubliceerd.

Planningsoverzicht

Lansingerland 2018 week 26

In week 26 gaat vandervalk+degroot B.V. het riool aan de Chrysantenweg en Hoefweg reinigen en inspecteren. Voor een overzicht van de locatie klikt u hier.

Lansingerland 2018 week 29

In week 29 gaat vandervalk+degroot B.V. starten met het reinigen en inspecteren van het vuilwater riool in de wijk Bergsche Acker te Bergschenhoek voor een overzicht van de straten waar wij zullen gaan werken klikt u hier.

Lansingerland 2018 week 30+31

In week 30 en 31 gaat vandervalk+degroot B.V. het vuilwaterriool reinigen en inspecteren in de wijk Bergsche Acker en Oosteinde Akker te Bergschenhoek voor een overzicht van de straten waar wij zullen gaan werken klikt u hier.

Lansingerland 2018 week 34

In week 34 zijn wij op diverse locaties in de Bergsche Ackers hemelwater riool aan het reinigen doorgaans merkt u hier weinig van als alleen incidenteel wat verkeershinder wat wij uiteraard tot een minimum zullen beperken.

Ook zijn we bezig met het reinigen van Vuilwater riool in de Eilandenbuurt voor een overzicht van de locatie klikt u hier.

Lansingerland 2018 week 35

In week 35 zijn wij op diverse locaties in de Bergsche Ackers hemelwater riool aan het reinigen doorgaans merkt u hier weinig van als alleen incidenteel wat verkeershinder wat wij uiteraard tot een minimum zullen beperken.

Ook zijn we bezig met het reinigen van Vuilwater riool in de Eilandenbuurt voor een overzicht van de locatie klikt u hier.

Lansingerland 2018 week 36

In week 36 zijn we bezig met het reinigen van het Hemelwaterriool in de Eilandenbuurt te Bergschenhoek, de hinder hiervan zal beperkt blijven tot af en toe een geblokkeerde straat. Uiteraard zullen wij dit altijd proberen te voorkomen. voor een overzicht van de locaties waar wij zullen werken klikt u hier.


 

Innovatief

ONDERGRONDS

Disclaimer

Links

Lanseringerland

Privacy Statement
vandervalk+degroot
beeldmerk vandervalk degroot
Innovatief Ondergronds
Informatie aanvragen