PLANNING

Wij proberen de rioolreinigings- en inspectiewerkzaamheden in de gemeente Lansingerland zo goed mogelijk vooraf te plannen. Door onvoorziene omstandigheden kan het voorkomen dat wij de planning iets aangepast moet worden.

Waar en wanneer wij welke werkzaamheden uit gaan voeren in welk gedeelte van de gemeente Lansingerland kunt u zien in ons planningsoverzicht. Op het moment dat er geen werkzaamheden ingepland zijn treft u geen planningsoverzicht aan. De meest recente planning wordt zo snel mogelijk op deze website gepubliceerd.

Planningsoverzicht

  • In week 8 gaat vandervalk+degroot riolen reinigen en inspecteren voor de Gemeente Lansingerland. Voor een overzicht van de straten waarin wij werkzaam zullen zijn klikt u hier.

  • In week 7 gaat vandervalk+degroot riolen reinigen en inspecteren voor de Gemeente Lansingerland. Voor een overzicht van de straten waarin wij werkzaam zullen zijn klikt u hier.

  • In week 3 gaat vandervalk+degroot riolen reinigen en inspecteren voor de Gemeente Lansingerland. Voor een overzicht van de straten waarin wij werkzaam zullen zijn klikt u hier.

  • In week 4 gaat vandervalk+degroot riolen reinigen en inspecteren voor de Gemeente Lansingerland. Voor een overzicht van de straten waarin wij werkzaam zullen zijn klikt u hier.

  • In week 5 gaat vandervalk+degroot riolen reinigen en inspecteren voor de Gemeente Lansingerland. Voor een overzicht van de straten waarin wij werkzaam zullen zijn klikt u hier.

  • In week 6 gaat vandervalk+degroot riolen reinigen en inspecteren voor de Gemeente Lansingerland. Voor een overzicht van de straten waarin wij werkzaam zullen zijn klikt u hier.

CTRL +
Informatie aanvragen
vandervalk degroot

Vraag hier uw informatie aan
ontvang binnen 24 uur een reactie.

  • velden met zijn verplicht
google translate
Disclaimer
 Links

Innovatief

Privacy Statement

ONDERGRONDS

Lanseringerland


 

vandervalk+degroot
Innovatief Ondergronds