PLANNING

Wij proberen de rioolreinigings- en inspectiewerkzaamheden in de gemeente Lansingerland zo goed mogelijk vooraf te plannen. Door onvoorziene omstandigheden kan het voorkomen dat wij de planning iets aangepast moet worden.

Waar en wanneer wij welke werkzaamheden uit gaan voeren in welk gedeelte van de gemeente Lansingerland kunt u zien in ons planningsoverzicht. Op het moment dat er geen werkzaamheden ingepland zijn treft u geen planningsoverzicht aan. De meest recente planning wordt zo snel mogelijk op deze website gepubliceerd.

 • Planningsoverzicht

  • In week 20 werken wij aan de riolen in de wijk Griffelbuurt Gouden Uillaan te Berkel en Rodenrijs voor een overzicht van de straten waarin wij zullen werken klkt u hier.

   Ook zijn wij met een 2e set bezig in de wijk dorp zuid te Bergschenhoek voor het overzicht van deze straten klikt u hier.

  • In week 19 zullen wij werken aan het riool in de wijk Boterdorp te Bergschenhoek voor een overzicht van de straten waarin wij werken klikt hier.

  • In week 18 werken wij aan de riolen in de wijk Boterdorp voor een overzicht van de straten klikt u hier.

  • In week 17 zullen wij werken aan de riolen binnen de wijk Boterdorp te Bergschenhoek, voor een overzicht van de straten waarin wij zullen werken klikt u hier.

  • In week 16 zullen wij reinigen en inspecteren in de wijk Oranjebuurt te Berkel en Rodenrijs, voor een overzicht van de straten waarin wij zullen werken klikt u hier.

   Ook zullen wij in de 2e helft van de week een start maken met het reinigen en inspecteren van de wijk Boterdorp, voor een overzicht van de straten klikt u hier.

  • In week 14 gaan wij verder met reinigen en inspecteren in de wijk Prisma Bleizo voor een overzicht van de straten waarin wij zullen werken klikt u hier.

  • In week 13 gaan wij verder met reinigen en inspecteren in de wijk Prisma Bleizo voor een overzicht van de straten waarin wij zullen werken klikt u hier.

  • In week 12 gaan wij verder met reinigen en inspecteren in de wijk Prisma Bleizo voor een overzicht van de straten waarin wij zullen werken klikt u hier.


 

Innovatief

ONDERGRONDS

Disclaimer

Links

Lanseringerland

Privacy Statement
vandervalk+degroot
beeldmerk vandervalk degroot
Innovatief Ondergronds
Informatie aanvragen